Παίρνουμε το λαυράκι μας καθαρισμένο και το αλατίζουμε με χοντρό θαλασσινό αλάτι.Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί μας και ξαπλώνουμε το ψαράκι επάνω,γεμίζουμε την κοιλιά του με άγριο θυμάρι και μία σκελίδα σκόρδου. Μαδάμε λίγο θυμάρι επάνω του,κόβουμε μία σκελίδα σκόρδο σε ροδέλες,βάζουμε κόκκους από πιπέρι μαύρο και στο τέλος ρίχνουμε ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο.Στους 200 για 20-25 λεπτά.Το λαυράκι μου ήταν γύρω στα 600 με 700 γραμμάρια.Το ψάρι δεν θέλει πολύ ψήσιμο γιατί χάνει τα ζουμιά του και στεγνώνει.Επιβεβαιώνουμε ότι είναι έτοιμο όταν στον χρόνο που προαναφέρω, το καρφώσουμε με ένα πιρούνι ψηλά στην σπονδυλική στήλη και περνάει από την άλλη μεριά.

12922261_10207618957530672_385457876_o-min

Για τη σάλτσα τσικουδιάς και αγριοθύμαρου θα χρειαστούμε :

1 σφηνάκι ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

αγριοθύμαρο φρέσκο

10 κόκκους μαυροπίπερο

3 σφηνάκια τσικουδιά

1 κ.σ βούτυρο

Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι με το σκόρδο,αρρωματίζουμε ίσα ίσα το ελαιόλαδο και αποσύρουμε το σκόρδο.Ρίχνουμε τα πιπέρια και το θυμάρι και σε ένα λεπτάκι σβήνουμε με την τσικουδιά.Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το παγωμένο βουτυράκι και δένουμε την σάλτσα μας!

Καλή μας όρεξη

12919611_10207618958570698_1542886953_o-min

Όταν περιηγήθηκα το site τους αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η φιλοσοφία τους και η ανάγκη τους να δημιουργήσουν έναν σωστό διατροφικό κύκλο…
Το ψάρι τους το δοκίμασα ωμό….και τους αγάπησα…με ένα κλικ στην πόρτα σας και στην δική μου!
Γράφουν χαρακτηριστικά
«Στην Bio.S δεν αγοράζετε ψάρια, αλλά μια φιλοσοφία διατροφής και ζωής»
Γ. Σωτηροπούλου/βιολόγος, ειδική στον τομέα παραγωγής αλιευμάτων και ποιότητας τροφίμων
Γ. Πετσάλης/γεωπόνος – ζωοτέχνης

Δημιουργήσαμε την Bio.S για όλους εμάς που διαπιστώσαμε -έστω και αργά- πως δεν θέλουμε πλέον να είμαστε αυτό που τρώμε. Αντίθετα, θέλουμε να ξέρουμε τι τρώμε, με την ελπίδα να μάθουμε ποιοί είμαστε!

Επικεντρωθήκαμε λοιπόν στην εκτροφή ψαριών, που είναι η ειδικότητά μας. Αν και η Βιοχημεία να είναι το γνωστικό μας αντικείμενο, εμείς επιλέξαμε να στραφούμε στον αρχέγονο πυρήνα της ζωής, την φύση, και έχουμε την χαρά να σας προτείνουμε μια διατροφή πλήρη σε θετική ενέργεια.

Το μότο μας είναι «ανέμελα ψάρια»!

Αγοράζοντας ψάρια Bio.S απολαμβάνετε: Ψάρια που ζουν σε φυσικό οικοσύστημα κυνηγώντας την τροφή τους -χωρίς αντιβιοτικά- στα καθαρά νερά του Ευβοϊκού. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η φρεσκάδα τους,-που αποτυπώνεται στα χρώματα της φυσικής τους εκτροφής-, η λευκή τους σάρκα και η γεύση άγριου ψαριού.

Με την εγγύηση πιστοποιημένων πρώτων υλών, απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και ασύγκριτη φρεσκάδα: μια πλήρη τροφή, πλούσια σε Ω3 λιπαρά.

H ετιαρεία Bio.s  σε μία ματιά http://bioslagoon.com/