Ανάμεσα σε 1.569 δείγματα ελαιολάδου το Man.Olio κέρδισε ασημένιο μετάλλιο για την περιεκτικότητα του σε πολυφαινόλες στον παγκόσμιο διαγωνισμό των βραβείων Υγείας & Διατροφής OLYMPIA Health & Nutrition Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή στις 12 Μαϊου 2019 από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό World Olive Center for Health (WOCH), ο οποίος έχει ως αποστολή να ανυψώσει οικονομικά όλο τον κλάδο ελιάς και του ελαιολάδου στην Ελλάδα και διεθνώς!

Σπουδαία νέα για τον τόπο μας αλλά και για την υγεία μας. Οι πολυφαινόλες είναι αντιοξειδωτικές ουσίες που βρίσκονται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Και η κατανάλωση ελαιολάδου υψηλό σε πολυφαινόλες βοηθάει τα κύτταρα, την καρδιά, την αρτηριακή πίεση,ακόμη και κάποιες μορφές καρκίνου.Έχουν την ιδιότητα της αντιγήρανσης και πολύ υψηλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

πολυφαινολικό ελαιόλαδο Man.Olio
Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο Man.Olio

Να δώσω λοιπόν τα συγχαρητήρια μου στον αγαπημένο μου φίλο και δημιουργό αυτού του site Ορέστη Μαθιουδάκη για το εξαιρετικό βιολογικό έλαιο που παράγει και είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά βραβεία ακόμη!

Η ιστορία της ενασχόλησης της οικογένειας Μαθιουδάκη με τον οικογενειακό ελαιώνα θα σας μαγέψει. Νεράιδες και αερικά, πολύ αγάπη, φροντίδα και κάπως έτσι γεννήθηκε το Man.Olio!

πολυφαινολικό ελαιόλαδο Man.Olio organic olive oil