Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συμμετέχω και εγώ με τον δικό μου “μαγειρικό” τρόπο στο 8ο Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Χορού & Παιχνιδιού,”Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο” Κυριακή 4 & Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας, η καθιερωμένη πια γιορτή χαράς που βασίζεται στον Εθελοντισμό και την Προσφορά!
Και φέτος, οι “Ανεμόμυαλοι club”, πιστοί στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο μας, με την Εθελοντική συμμετοχή και τις Προσφορές των επιχειρήσεων του νομού μας, στηρίζουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child, διαθέτοντας εξολοκλήρου τα έσοδα της εκδήλωσης στον Οργανισμό. Ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου θα μεταμορφωθεί, για μια ακόμα φορά, σε έναν πολυχώρο με παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, magic show και συναυλίες!
Η στήριξη των συμπολιτών μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, και την τεράστια ευθύνη να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους.


Η σταθερή υποστήριξη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, κάθε χρόνο, είναι συγκινητική!
Οι εθελοντές της εκδήλωσης, που δίνουν την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με μόνη ανταμοιβή τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων!
Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η δική μας ηθική ικανοποίηση και η ατράνταχτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ποιοι είναι οι“Ανεμόμυαλοι  club

Ξεκινήσαν σαν ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, τον Οκτώβριο του 2009.

Από τότε και κάθε χρόνο συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού!

Ημερήσιες εκδρομές με λεωφορείο, Beach Party, πικ-νικ, και συναντήσεις κάθε Παρασκευή καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είναι για τη δική τους διασκέδαση!

Οι Ανεμόμυαλοι όμως, δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό!

Από την πρώτη χρονιά θέλησαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Ρεθύμνου με δράσεις και εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που προάγουν τον Εθελοντισμό και την Προσφορά!

Με τις δράσεις αυτές προσπαθούν να ενισχύσουν κοινωνικούς φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας σε κοινωνικά θέματα!

Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης:

  • 2010 “Ας γίνουμε πάλι παιδιά” Εκδήλωση για τη στήριξη της Μονάδας ΑμεΑ του συλλόγου ΑΓΑΠΗ!

 

  • 2011 Προβολή της βραβευμένης ταινίας “Σαν Αστέρια στη γη” με την συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες!

  • και από το 2012 έως και το 2019 Ας παίξουμε για το χαμόγελο”!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η γιορτή χαράς που αποτελεί πλέον θεσμό και βασίζεται αποκλειστικά στην προσφορά και στον εθελοντισμό με σκοπό να ενισχύσουμε το έργο του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού“!

 

Παράλληλες Δράσεις,

Οι “Ανεμόμυαλοι club είναι Συνεργαζόμενο Κέντρο Ευαισθητοποίησης και Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του συλλόγου Όραμα Ελπίδας από το Δεκέμβριο του 2015. Οργανώνουν Παζάρια με χειροποίητες δημιουργίες από το εργαστήρι τους, με σκοπό να ενισχύσουν κοινωνικούς φορείς.

 

 

 

Επίσης συγκεντρώνουν:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Φάρμακα για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καπάκια για τη δράση :“Το Καπάκι να Κρατάς”

Ρούχα και Είδη πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό “ Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

Ανεμόμυαλοι club,

Καλλιρρόης Παρρέν Σιγανού 3,

74100 Ρέθυμνο.

www.anemomyaloi.gr

e-mail: [email protected]