Ένας από τους καλύτερους φωτογράφους fooding στην Ελλάδα, ο κ. Μπελτζινίτης Παναγιώτης saycheeese.gr θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να προσεγγίσουν τη μαγειρική από μια διαφορετική πλευρά.

Η συνεργασία του με τους διασημότερους Έλληνες chef όπως κ.Γιάννη Μπαξεβάνη,Λευτερη Λαζάρου ,Xριστόφορο Πέσκια,Εκτορα Μποτρίνι,Στέλιο Παρλιάρο,Γιάννη Λουκάκο,Ντίνα Νικολάου,Γιώργο Τρουμούχη,Μαρίνο Κωσμά,Αλέξανδρο Παπανδρέου,Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και πολλούς άλλους αλλά και με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, που δραστηριοποιούνται στην νότια Ευρώπη, τον κατατάσσουν ως τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη στον τομέα του Food Styling.

Aποκλειστικός food photographer του master chef kai junior master chef.

Σκοπός του σεμιναρίου:
Η τέχνη της φωτογραφίας, η αρχιτεκτονική τοποθέτηση του φαγητού στο φορέα του, ο χρόνος, ο τόπος και το φως. Εργαλεία απαραίτητα για την φωτογράφιση φαγητού, για το στήσιμο του και τον «καλλωπισμό» του.

Ποια είναι η οπτική γωνία που έχει ένας πελάτης όταν κάθεται σε ένα εστιατόριο να γευματίσει και τελικά τι από όλα μπορεί να δει στο πιάτο που του έχουμε παρουσιάσει;

Τι πρέπει να προσέχει κάθε μάγειρας που συμμετέχει σε διαγωνισμούς; Ποια λάθη πρέπει να αποφύγει για να μπορέσει να προσεγγίσει το βλέμμα των κριτών;

Πως παρουσιάζουμε ένα κυρίως έδεσμα και πως ένα επιδόρπιο;

Μυστικά και tips για επαγγελματίες, foodblogers και εραστές οποιαδήποτε τέχνης γύρω από το φαίνεσθε της γαστρονομίας, με λίγα λόγια «φάτε μάτια ψάρια».

Θα παρουσιαστούν:

• Προϊοντική παρουσίαση
• Διαγωνιστική παρουσίαση
• Φωτογραφική παρουσίαση
• Εστιατοριακή παρουσιάση
• Μοριακή παρουσίαση

Σε ποιους απευθύνεται:

Φωτογράφους
Food blogers
Chefs – Pastry Chefs
Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων
Ιδιοκτήτες Εστιατορίων
Μαθητές Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής τέχνης
Λάτρεις του είδους
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017
Ώρες: 16:00 – 21:00 &
Τρίτη 28 Μαρτίου 2017
Ώρες: 16:00 – 21:00

 

 

Χώρος Διεξαγωγής:

Τ