Βραχάκια ή ανώμαλα είναι το όνομα τους και είναι το πιο υγιεινό γλυκάκι- κέρασμα για τις γιορτές που έρχονται! Το σιρόπι αγαύης Zografos diet του δίνει μία ισορροπημένη γλύκα που λείπει από την πικρή μας κουβερτούρα.

Εγώ όταν φτιάχνω βραχάκια βάζω διαφορετικά ήδη ξηρών καρπών. Φτιάχνω μερικά με αμύγδαλα, άλλα με διάφορους ξηρούς καρπούς και κάποια με φιστίκι Αιγίνης και κράνμπερι.Vegan-2

Υλικά

500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

400 γρ. ψημένους ξηρούς καρπούς

3 κ.σ. σιρόπι αγαύης Zografos diet

Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας. Εγώ όταν φτιάχνω βραχάκια βάζω διαφορετικά ήδη ξηρών καρπών. Φτιάχνω μερικά με αμύγδαλα, άλλα με διάφουρους ξηρούς καρπούς και κάποια με φιστίκι Αιγίνης και κράνμπερι. Πάντα στην ίδια ποσότητα 500 γραμμάρια κουβερτούρα-400 γρ. ξηρούς καρπούς- 3 κ.σ. σιρόπι αγάυης.

Βραχάκια με 3 υλικά εδώ 🥳 https://evaparakentaki.com/vrachakia-me-3-ylika/ @Zografos Diet – YouTube

Όταν είναι έτοιμη η κουβερτούρα βάζω το σιρόπι και ανακατεύω καλά. Στη συνέχεια προσθέτω τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύω. Σε ένα δίσκο με λαδόκολλα τοποθετώ κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και απλά το αφήνω επάνω στη λαδόκολλα. Σε 2 ώρες περίπου έχουν πήξει. Δεν χρειάζονται ψυγείο. Διατηρούνται σε μία φοντανιέρα ή σε ένα μπολ σε ψυχρό σημείο του σπιτιού.

Καλή επιτυχία!

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις και άλλες συνταγές μου με το  αγαπημένο μου σιρόπι αγαύης Zografosdiet