Πολύ υγιεινό και εκλεπτυσμένο επιδόρπιο, ιδιαιτέρα ύστερα από ένα βαρύ γεύμα.Ξεπλένει στον ουρανίσκο από τα λιπαρά και αφήνει μία αίσθηση δροσιάς. Αν το φας λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι θα σε ηρεμήσει σίγουρα και στην μανία για γλυκό θα είναι εκεί να κάνει την δουλειά του! Μπορείτε να προμηθευτείτε και ζελέ με στέβια!

2 φακελάκια ζελέ Ανανά

400 ml βραστό νερό

400 ml παγωμένο νερό

Ανανά σε κονσέρβα

Φυλαράκια δυόσμου

5 φακελάκια Καρτεράκι  παραδοσιακό

Προαιρετικά βάλτε  σαντιγί και  νιφάδες σοκολάτας και θα το μεταμορφώσετε σε ένα άλλο επιδόρπιο!

Βράζουμε τα 400 ml νερό και βουτάμε μέσα τα 5 φακελάκια Καρτεράκι παραδοσιακό.Το αφήνουμε 5 λεπτά. Αφαιρούμε το Καρτεράκι και προσθέτουμε τα φακελάκια  με τον ζελέ. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο ζελές και προσθέτουμε το παγωμένο νερό. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε φόρμα ή σε ποτήρια. Προσθέτουμε τον ανανά και τον δυόσμο. Αφήνουμε στο ψυγείο 4 περίπου ώρες να πήξει ο ζελές μας.

ΚΑΡΤΕΡΑΚΙ® Παραδοσιακό

Με δίκταμο, φασκόμηλο, μαντζουράνα και φλισκούνι

Το Καρτεράκι είναι ένα κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι, ιδιαίτερα χαλαρωτικό και τονωτικό για το στομάχι, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές. Βασισμένο στην παραδοσιακή κρητική συνταγή, φτιάχνεται αναμιγνύοντας αρμονικά δίκταμο με κρητικό φασκόμηλο και κρητική μαντζουράνα με μια νότα από φλισκούνι (είδος άγριας μέντας).

http://www.karteraki.gr/